Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

den enda stunden

 

 


 

stjärnskimmer vandra
genom rymders skikt
stoft att landa i ögons blick

stråla
jubla
andes ljus
lov om ett löfte

här
är när
den enda stunden
jag är

 

 

 

 




Fri vers av Sunlight
Läst 225 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-11-14 20:11



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Värme
2012-11-29

  Ljusletaren
Du skriver helt i min smak *kul*
/kram
2012-11-29

    ej medlem längre
När människan
fyller ögonblicket
och jublar
Gott!
2012-11-18

  ResenärGenomLivet VIP
Ljust och vackert...
2012-11-14
  > Nästa text
< Föregående

Sunlight
Sunlight