Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Falska Behov

Vi satt som ett par ungar,

Sugandes på mammors bröstvårtor
Med nappen i reservlager
Under ett par bortglömda ligg i hörnet av städskrubben

Vi tärnades till genitialer bakom skepnader
Av samspel av två inlärda frukter

Som växte i konstgjorda träd som aldrig ville gro,

Vi åt av himlens alla lager
Seglade över varandras kroppar
Som aldrig kom i hamn

Vi bröt själar for att injicera liv i varandras ådror
Spikade ansikten på golvet

Där stolthet dräps
Bar jag mina minnen under lagar
Där tid inte kunde fångas

Andas en vind av passion
och sjunker djupt in i brunnen av livet
för ensam i ett hav
blir du stenarna

Min tro har flugit ut i
skinande ljus,

För blod regnar inombords
i kroppar vi bär

och du är en fånge
i ditt smutsiga sinne

För det jag gjorde ,


Var att gräva ett djupt hål inom mig själv
För att finna mina inre behov,

och det jag fann

var behovet att bli fri från


dig.




Fri vers av svarta ängeln
Läst 362 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-08-17 18:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

svarta ängeln