Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fan - det kändes alldeles för bra.



Fredag förmiddag, tågcentralen Borlänge

Pratar i telefon, resecentrum
Väntar på att tåget ska börja rulla
Är du pirrig?
Undrar Annika på andra sidan luren
Tänk om du blir förälskad

Nej, nej. Inte jag
Blir mitt svar
Det är bara ett dygn,
Hur ska han hinna ta mig med storm?






Lördag eftermiddag, hemma igen

Ramlar ut från tåget, förvirrad
Annika möter upp mig med en ivrig kram
Jag ser att hon vill veta
Hur gick det?
Jag ställer mig själv samma fråga
Svaret är långt bort
Hur kändes det då?
Hon ser på mig - ser igenom mig
Och flinar


Fan
Fan
Fan
Fan



Går mina tankar
Fan - det kändes alldeles för bra
Och jag svarar

Jag tror jag glömde hjärtat i Örebro.




Fri vers av Linn G
Läst 344 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-08-17 19:03



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando
Underbart!
2012-09-05

    ej medlem längre
Den känslan... Håll fast vid den.
2012-08-17
  > Nästa text
< Föregående

Linn G
Linn G