Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Åter en chockande förlust i min näromgivning


Gråt

Ett hej på din väg
i vind en gråt
ett löv som letar
och du är borta, försvunnen

du var här för alla
och dig själv
jag ser guldet du gav
djupt, i frågebrunnen




Fri vers av Fredrik Stillesjö
Läst 730 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2012-08-17 21:00



Bookmark and Share


  Grubbelmia
Stark beskrivning av känslan när en kär person går bort. Tack! Berörs speciellt av orden: "i vind en gråt ett löv som letar". Grubblar vidare på detta...
2015-02-17

  Deva
Vilken fin text, tycker om både orden och texten - den sjunger sig fram..
2013-06-13

  Eva Langrath VIP
Blir berörd av dina eftertänksamma ord om sorgen som drabbar utan förvarning.
2012-10-14

    Maria Malm
Åh, så fint det här var formulerat. Som löven som faller och bidrar till jorden, bidrar var människa med sina handlanden och tankar till andra människor.
2012-08-20

  anits VIP
Mycket berörande skaldat om saknad
2012-08-17

  ULJO
Berörande skrivet om saknad
2012-08-17
  > Nästa text
< Föregående

Fredrik Stillesjö
Fredrik Stillesjö