Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Första låten på en ny EP om kollektivet Skebäck Hus. Faktum är att det som beskrivs i texten är sant, hur hemsk det än är :P E Wretling 8e Feb 2006


Jimmie - Skebäck Syndromet EP

Glöden ifrån dina ögon/
En brusten dröm/ i en marlboro kö
Tyst minut/Du vill att ditt liv ska ta slut
Men röken döljer inte dina tårar
Jimmie - REF

Ett brustet liv/En liten kniv
Bakom en låst dörr
I ett nedsläckt badrum/
Letar du efter en annan tid
Likt en fegis letar efter en räddning
Jimmie - REF

Korridoren av stängda dörrar
Vittnar om en falsk frid
Har du tid?
Paranoida drömmar under gatlyktorna
Röken ifrån ett annat liv
Vi är ensamma
Jimmie - REF




Fri vers av Wretling
Läst 903 gånger
Publicerad 2006-02-08 08:01



Bookmark and Share


    Ronja
Kul idé att skriva om skebäck.
Men det låter inte som att allt är så bra. Du får med en hel del med få ord. Mycket bra skrivet
2006-02-15

  DanSan
Rock on, Jimmie! Det här e bra nakna sanningar som dunnkar i hjärnans skrikande bark. Så starkt svart och skönt!!! = )
MVH Dan Cederholm
2006-02-09

  Karin I
hemskt . men så bra . en text värd att ha med på en ep. tro mig. som vanligt har du skrivit en tummen-upp-text .
2006-02-09
  > Nästa text
< Föregående

Wretling
Wretling