Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
http://www.youtube.com/watch?v=DR91Rj1ZN1M


Önskar jag hade en vän




Önskar jag hade en vän

mad world
bad world

jag hör vad de säger
senare förstår jag de menar något annat

mad world
bad world

tidigare svarade jag på vad de sade
då såg de på konstigt mig

mad world
bad world

nu svarar jag inte längre
nu tittar jag konstigt på dem istället

mad world
bad world

känns bättre när de är osäkra

mad world
bad world

jag har lärt mig att säga saker som passar in

mad world
bad world

jag gillar det inte
men det kan vara skönt
att slippa dömande blickar

mad world
bad world

de ser vad de ser
sedan tolkar de till något annat

mad world
bad world

jag ser vad jag ser

mad world bad world

Waiting for Frank
Just waiting for Frank














Fri vers av RogerIvan
Läst 418 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-08-18 00:12



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Att se sig i spegeln kan vara värt en andra blick. För vem förväntar sig att en passerande människa skall kasta bort ett värdefullt ögonblick på en för den okänd individ. Eller att spegeln för den delen skall förstå sig på hur att återge ens ansikte två gånger?
2015-02-20
  > Nästa text
< Föregående

RogerIvan
RogerIvan