Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

På botten

På botten är det alltid samma

dyk i och bada
lek och vältra dig
nära ytan är det behagligt
varmt och ofarligt
nära till luft och fast mark
tryggt och bekvämt

simma sedan nedåt
att slappna av och bara sjunka funkar inte
du behöver anstränga dig
för att nå botten

tempraturen är alltid samma
liksom trycket
kanske känns det kallt
eller varmt
du kan inte andas där
tiden blir begränsande
kanske finns inte tiden där

det är nog samma för alla
som någon gång tagit sig dit

ser man ytan från botten
så kan man ju undra om man verkligen vill dit upp igen




Fri vers av RogerIvan
Läst 361 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-08-18 00:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

RogerIvan
RogerIvan