Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det var trots allt min favorittandborste.

Jag älskar dig nog 
lite 
Trots min envisa 
förnekelse 
Och fast jag inte borde 
Så andades jag din luft i går natt 
igen 
Och Annika är 
förnuftig 
Hon säger att jag inte ska 
såra dig 
För hon vet att du vill ha mig 
på heltid 
Och att jag är för velig för att vilja ha 
någon alls men 
Jag hade ju faktiskt glömt min 
tandborste hos dig 
Och jag förklarade för Annika att 
det var min favorittandborste 
All time high 
Och att jag inte kan 
leva utan den 
Och att detta gjorde mig tvungen 
att ta vägen förbi din 
stearinljusfyllda lägenhet 
Med nytvättat hår och röda 
spetsunderkläder 
Igår natt 
Igen




Fri vers av Linn G
Läst 334 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-08-18 11:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Linn G
Linn G