Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

t y f o n

 

beryktad stormvind

gav intet av godo,

krävde, berörde, förstörde...

liknad vid en flirt med mörkret

så hemsökt blev min sinnesfrid

dog så ut helt stillsamt...

 ty glömskan kräver sitt




Fri vers av lisa"puzzle"svensson
Läst 505 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2013-01-30 17:47



Bookmark and Share


    ADI Nehlin
tyckte om..berör
2013-01-30

    ej medlem längre
smärtar
2013-01-30
  > Nästa text
< Föregående

lisa
lisa"puzzle"svensson