Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Exteriört

Den som enbart ser till exteriören kan gott stanna på utsidan.




Övriga genrer (Aforism) av Måna N. Berger
Läst 492 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2012-08-18 21:47



Bookmark and Share


    Ordkonstnär
Riktigt bra!! Applåderar och bokmärker!
2012-08-24

  Peter G VIP
kort och Träffsäkert!
2012-08-23

  Larz Gustafsson VIP
Håller med till 100%.
2012-08-19

  Carola Zettergren
Precis det! Fenomenalbra aforism det här!
2012-08-19

  walborg
Ett aktivt konstruktivt förhållningssätt
2012-08-18
  > Nästa text
< Föregående

Måna N. Berger
Måna N. Berger