Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

W

 

 

W dubbelv är inte bara en bokstav

det är också initial

på en fantastisk kvinna

och hon är min vän.

Vid våra kontakter

uppstår

en fantastisk mänsklig förening

Som sammanbinder 

de största förmågor

och karaktär

en människa kan ha.

Tron på en Gud!

Förtrötröstan 

på vår frälsare,

Jesus Kristus!

Det som förenar W

och mig.

Är kärleken till medmänniskan!

W och jag förenar oss

i kärlek.

Inte bara till oss själva

utan till er alla.




Fri vers (Fri form) av M M Mannheim VIP
Läst 841 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2012-08-19 13:21



Bookmark and Share


  H.C.B
http://www.baraskit.se/kladdkaka.html

2016-06-15

  DominiQueen
ååååå blir så gripen...
2015-07-24

  Blomma-Stjärna VIP
Förtröstan -tro - närhet - som leder vidare ut till medmänsklighet - vackert!
2015-03-13

  © Weronica Lindholm
W är inte enkel V
det är speciellt som av dubbel lycka.
Jag heter Weronica!
Livet är mig är som ett dubbel V
En överlevare, dubbel lycka och andra chans till livet.
2014-01-09

  Siggesdotter
Åh tack! Att få vara en del i denna ER kärlek - väldigt sant att kärleken smittar över på andra! Fortsätt att odla er vänskap och kärlek - så vi inte blir utan (ler!)
2012-08-22

  Bibbi VIP
Grattis till placeringen!
2012-08-21

  walborg
Kära fina vän - nu först förstod jag att Du menade mig. Allt stämmer och jag delar känslorna och kärleken till människorna som vi båda försöker förmedla i det vi skriver tycker jag. Och jag är så lycklig över en vapendragare för oss finlandssvenskar som behöver allt stöd i världen här i Sverige för att överleva i Finland.
2012-08-21

  anits VIP
Din text lyser av glädje
2012-08-20

    ej medlem längre
Härligt!
2012-08-20

  walborg
En underbar text att bli glad av....
2012-08-19

  Bibbi VIP
Texten strålar ljus.
2012-08-19
  > Nästa text
< Föregående

M M Mannheim
M M Mannheim VIP