Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

All kärlek

Slumra liten i knä
vaggad av pulsens rytm
dröm om lyckans dagar
tryggad i kärlekens famn
värmd av den värme du givit
värme som värmer dig åter

All kärlek du givit
givs dig nu åter
ger du åter
givs dig åter




Fri vers (Fri form) av Linnea T. Nielsen
Läst 260 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-08-19 15:11



Bookmark and Share


  ULJO
Fint förmedlat, välkommen till plattformen
2012-08-28

  Robert Jonsson VIP
Vacker sanning..
2012-08-19
  > Nästa text
< Föregående

Linnea T. Nielsen
Linnea T. Nielsen