Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Regnbågens skatt


Du - en dyrbar skatt

vid slutet av regnbågen

En onåbar dröm




Bunden vers (Haiku) av Paulina LH VIP
Läst 1556 gånger och applåderad av 9 personer
Utvald text
Publicerad 2006-02-08 11:27



Bookmark and Share


  Deva
mellan fantasi och verklighet - fin trerading!
2013-06-21

  Arcadia1
Alltid så fjärran. Man kan undra varför.
Vackert? ABSOLUT!
2006-11-20

  frozen_yoghurt
Svindlande! :) Vackert!
2006-02-09

  * Ammi *
Oänligt låååånt borta, ja verkligen!
2006-02-08
  > Nästa text
< Föregående

Paulina LH
Paulina LH VIP