Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

The time

You know,
While you still alive
you have got time.
All time on earth
and in the universe.
It feels
like if the Life
would been an endless journey.
But time is a luxury -
which never running back
so use it very carefull
and only for the aim
and only properly!

19.08.2012




Fri vers (Modernistisk dikt) av Julianna Strandberg VIP
Läst 196 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-08-19 19:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Julianna Strandberg
Julianna Strandberg VIP