Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sorg

fruset landskap frusen tid
fallna utsikter
löven lämnat träden
borta för alltid
Likt du.

de sjungande fåglarna flugit sin väg
de porlande bäckarna stelnat
liv inte mer. rörelse inte mer.
Likt du.

landskapet vidsträckt men tomt
oändlighetens grymma visshet
för alltid och aldrig mer
Likt du.




Fri vers (Fri form) av AnnaBegins
Läst 230 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-08-19 23:02



Bookmark and Share


  träsnidaren
Mycket levande och osminkat.
Hjärtesorg känns...men det är fint. Precis som dina ord! Träffar mig rakt i hjärtat.
2013-09-14

  helenita VIP
Att ur sorg föda så vackra ord
Tack!
2012-08-22

  Trazan
Vem är Likt du?

Den var väldigt fin,
du skriver mycket bra!
Gillar skarpt!
Sorg, är det helt klart, allt rymmer livet,
tårarna faller mot frusen jord, det kan ske bokstavligt,
tårar kan torkas av en varlig mjuk hand,
och ge tröstens sköna värme att någon ändå bryr sig.
Jag är utbränd nu min krater, har slocknat den lava och eld som föll,
är bara svart hård och och tiden har gett nya sår som blöder,
så jag kanske inte orkar svara, men tack för din vackra poesi!!!
2012-08-19
  > Nästa text
< Föregående

AnnaBegins
AnnaBegins