Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till alla tonåringar, och ungdomar,just till dej!

Vem är liktbildad dig?
Vem har äganderätten att säga,
Att du inte duger??


Om så fåglarna faller alla
Och dör inatt, kommer
De falla för den gnistrande is kylan,

Och falla från träden som frusna diamanter.


Jag faller, och utsläcks
Som ett barn som dör vid förlossningen.
Jag faller in i värmen
In igen.


Vem har sagt att du inte får komma in igen i livet?
Vem har sagt att du inte duger?

Ge, den då, till den som vågar säga så, rita den vackraste stjärnan du kan teckna.
Ge, den till den som sa de kalla ihåliga tomma orden , han/hon kanske inte förstår, men du har vunnit en seger då.



Och säg: Du som säger! Du kan inte , du kan ingenting, Looser.
Vem skadade dig?

Och du! Säg, Jag kan allt!! Ingenting är för svårt för mig, jag tänker inte ge upp.

Aldrig!!



Så du vågar säga att du inte duger?




Fri vers (Fri form) av Trazan
Läst 272 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-08-19 23:29



Bookmark and Share


  HelenaW
Stå upp och visa din styrka, värdig i alla väder.
2012-08-19

    ej medlem längre
Tack för en text som ger styrka!
2012-08-19
  > Nästa text
< Föregående

Trazan
Trazan