Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

EASE

A BODY AT EASE HAS NO DISEASE

TO BE DISEASED IS NOT EASY

BE AN EASY SOMEBODY




Övriga genrer av irenecbcn
Läst 467 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-08-20 02:53



Bookmark and Share


  ~Leonardo~
Skön lek med ord... en svår konst.
2012-08-20

  Larz Gustafsson VIP
Ease is the word.
2012-08-20
  > Nästa text
< Föregående

irenecbcn
irenecbcn