Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En dag

Stora vackra moln på himlen
sveper lätt förbi
rosa just i gryningen
vilken fantastisk dag
det ska bli

vacker...färgfylld...underbar

just en sådan dag
som jag vill ha


Skogsfen




Fri vers av Skogsfen.
Läst 197 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-08-20 09:58



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Ännu en dag...och text...att njuta av.
2012-08-20

    ej medlem längre
Du har naturkänsla i fingertopparna...och det blir vackra ord av det!
2012-08-20

  Ljusletaren
Älskar dina ord och sådana här morgnar/ kram
2012-08-20
  > Nästa text
< Föregående

Skogsfen.
Skogsfen.