Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dagar som denna

dagar som denna

hatar jag alla

 

dagar som denna finns det ingen mening

att ens försöka

 

dagar som denna

önskar jag att jag aldrig ens trott 

 

 

Dagar som denna är livet bara en pärs och utan hopp. Människor och relationer gör en bara besviken, att klara sig på egen hand är det enda man kan lite på.

Dagar som denna vill jag helst bara spy på allt !




Fri vers (Fri form) av Frökenfanny
Läst 334 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-08-20 10:45



Bookmark and Share


  Onders
väl rutet!
2012-11-19

  Freeman
<3 I know the feeling!
2012-09-11

  Lars Hedlin
Djuo och lite sorgsen...
2012-09-04
  > Nästa text
< Föregående

Frökenfanny
Frökenfanny