Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Godkänd utan reservation

En dag
försvann jag,
förlorade mig helt
i världen

mitt bland människor

Förstod att jag var
utom all kontakt

Irrade omkring
hela dagen
och människorna korsade bara
mina tankebanor

Inget möte pågår
parallellt, eller
sida vida sida

Men när havet möter
min varma kropp
samspelar vi
Jag kyls av, havet
blir lite,
nästan omärkligt, varmare

omsluter hela min gestalt
med sin känsliga hand
och ger fullständigt,
utan reservation

sitt godkännande




Fri vers av mr somebody
Läst 215 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-08-20 19:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

mr somebody