Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hans inersta önskan



Smeker, hennes höft
mot hans grundlösa minnen - fingrar
så lätta emot hennes orörda hud, kurvan
ifrån magen. Så len, han vill smaka
på bröstets bakgata, den gård där liv, kanske hans
kan froda.

Så nära, att han kan höra - hennes omedvetna andetag
det är i drömmen, han får röra, och han är så rädd
att hon ska vakna.

Hennes mun doftar ord, att läsa
och han vill lägga sina läppar i hennes hemliga
smilgropar - hoppas.

Rör sig, än närmare - viljan att famna
och han håller hårt, åt dem båda
Viskar; du får mitt hjärta att gråta

Öppnar ögonen, sväljer hårt.


hon är borta








Fri vers av Baystream
Läst 1727 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2012-08-21 16:14



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Får mig att tänka på Black sabbaths "shes gone".
2018-06-16

  Proton
Underbart fin, känsla i varje ord och mening!
2014-10-28
  > Nästa text
< Föregående

Baystream
Baystream