Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Samma melodi

http://www.youtube.com/watch?v=CwIwWJ95TTs

Melodin skapade vemod
längtan till framtiden
Bort från detta nu
och tills man är äldre
När man slipper vara ung och söka sin plats
Till säker mark

Man vill veta vem man är
Vem man träffar
Om man träffar
Att vara ung är jobbigt
Många vill helst vara unga hela livet
Aldrig jag

Samma melodi idag
Skapar tanke
Glädje över det liv man har i dag
Nyfikenhet över framtiden
Men ingen rädsla
Även om man vet att livet handlar även om motgångar

För att uppskatta framgångar måste man också få motgångar
Att samma melodi kan väcka olika känslor i olika tider i livet




Fri vers av filosofmamman
Läst 309 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-08-21 16:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

filosofmamman
filosofmamman