Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kill -9 (2012)


Hon loggade på utan tvekan
snabbt upp med en prompt
nu skulle han få tillbaka
det blev en kill -9 minsann

hon valde att släcka alla processer
så där stod han som ett fån
nåja, han blåste hela partitionen
och ghostade tillbaka sitt system

det tog väl femton minuter
men nu var han på jakt
han lade batch-filen på plats
när hon bootade upp

så stod det på skärmen..
Jag älskar dig också <3..

Kalle Anka pånken rules..;)..

Tryck Enter för omstart
Avbryt för att stänga ner.




Fri vers av Järnkatten
Läst 611 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2012-08-21 17:12



Bookmark and Share


    suspicious_minds
Intressant dikt, med spännande med en IT-handling även om de flesta begreppen inte säger något för en okunning som jag.
2012-08-21

  Rise Little One
Världens bästa titel måste jag säga :-D
2012-08-21

  Rise Little One
Åh, en gullig historia i IT världen :-D Bravo John
2012-08-21
  > Nästa text
< Föregående

Järnkatten
Järnkatten