Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
I kvarteret där jag bor..


Brott och straff











Morgonen under takåsarna bygger förrädiska svalbon utanför mitt sovrumsfönster och kastar sedan ut den nykläckta svalungen. Mot fönstret dunsar fjädrarnas sista dödstrumma. Solen vrider sig i sorg ett helt varv från reflektionen av mitt orakade ansikte. Jag blundar och tänker på avståndet och hastigheten från takterassen rakt ned till gatan och jag tänker att tysta gatan aldrig kommer säga ditt namn.









Prosa av Klas Nilsson
Läst 368 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-08-22 15:56



Bookmark and Share


    Shush
Precis lagon melankolisk. Stämmningsfull.
2012-08-22
  > Nästa text
< Föregående

Klas Nilsson