Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du är DU, och du är det NU!

 

 

 

Det är det som gör Dig så

värdefull

.....

Konsten i livet, att våga

vara sig själv

och det vågar

du

......

Kopior har de flesta sett nog

av nu

......

Tack för att du vill vara en del av

mitt liv,

vår stund här på jorden

......




Fri vers av NågonAnnans
Läst 346 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2012-08-22 20:19



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
härligt värdesättande av det äkta varandet
precis som det skall va, gott
2012-08-24

  Lars Hedlin
Underbart beskrivet! "APPLÅD" och tack för att just du är DU ..kram
2012-08-23

  mjuk
Jag håller med om det du skriver. Tyvärr så är det svårt att vara sig själv även om det inte är så "originell " man är. Olikhet är för många provocerande. Tyvärr !! Tummen upp för denna text !
2012-08-22

    ej medlem längre
Nej kopior är ganska trista, det är dom med personlighet man lägger märke till och minns efteråt.
2012-08-22

  Eva Kellett VIP
En härlig dikt! Vad viktigt att våga vara sig själv! Du har rätt, kopior finns det för många!
2012-08-22
  > Nästa text
< Föregående

NågonAnnans
NågonAnnans