Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Morgonljuset





Morgonljuset väcker mig

Serverar dagen på kaffebricka




Med kärlek som pålägg

Gemenskap och tillförlit




Servetten kysser mina läppar

Och jag dricker stunden.




Skönt!





Fri vers av Alva Johnsson VIP
Läst 702 gånger och applåderad av 21 personer
Publicerad 2012-08-23 08:00



Bookmark and Share


  ULJO
En genuin och vacker text. Lätt att ta till sig och älska
2012-08-27

  Nils Teodor VIP
Härliga ord
2012-08-23

  Bibbi VIP
Grattis till placeringen av denna fina text!
2012-08-23

  bittemi VIP
Man riktigt känner smaken av dagen! Riktigt härlig text
2012-08-23

  Änglaögon
Ja oj, så skönt dina ord låter, att kunna ta dagen som den kommer.
2012-08-23

  Knickedick
Kärlek är som prickig korv.
Nu börjar en ny dag och allting kan hända
Rycker upp mig tack vare din dikt
2012-08-23

  M M Mannheim VIP
Oh vad härligt och friskt du skriver!
2012-08-23

  anits VIP
En fin början på dagen
2012-08-23

    ej medlem längre
Fantastisk öppning på dagen ....
2012-08-23

  Ewa-Britt Nilson VIP
Snyggt!
Flott gott!
Känns tryggt!
2012-08-23
  > Nästa text
< Föregående

Alva Johnsson
Alva Johnsson VIP