Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Akta dig...

Att andas utan andetag är som att släppa en fågelunge från höjder, båda slutar på botten.
Men att fylla lungorna med luft är som att tända lampan i ett rum. Det blir ljust för alla.
Att andas utan andetag påminner om en nål mot utan på uppblåst ballong, båda säga "puff" eller "pang" och tills slut är luften slut.
Men att fylla lungorna med luft är som att starta motorerna i ett skepp, allting går framåt.
Men ingen kan leva utan luft så akta dig för höjder och nålar.
Så kan du vara med alla andra som i livet skålar.




Fri vers av Della
Läst 382 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-08-23 08:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Della
Della