Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hemligheten som endast ger

jag har en hemlighet
så djupt ner

är säker på att den aldrig når ytan
men på något sätt lyckas den nå mig

på natten påminner den mig

och varje dag vaknar jag,
känner på min puls

och jag vet att jag har
mitt liv att glädjas åt




Fri vers av Sherri
Läst 318 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-08-23 12:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sherri
Sherri