Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi var som döda stativ

Det blåser dun ur ditt hår
asfalten viskar, vi kan aldrig dö
månen smeker förklädda skuggor över våra lår
solen smakar salt, dina tårars tö

Det står kalla vita stativ över heden
skalbaggar kravlar ur mitt bröst
Följ inte med dem, bryt ur leden
Hör, hör hur han viskar med sin röst


Det blåser augustirök ur gatbrunnarna
En vind smeker din parfymdoft runt ensamheten
fäller regn i de rödmålade munnarna
Kysser mitt hår i den dödande lekfullheten

Själ vid själ
i samma

kropp
sammanhöll

steg och föll.




Fri vers av Stefanie Nerman
Läst 308 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-08-23 12:32



Bookmark and Share


  freathe
Helt otroligt bra!
2012-08-23
  > Nästa text
< Föregående

Stefanie Nerman
Stefanie Nerman

Mina favoriter
Järnrosen