Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sagan om Bosse Bullshit

Vi får alla ta konsekvenserna av våra beslut

och Bosse var bara resultatet av ett spermasprut

Hans mor blev regelrätt våldtagen men ändå befruktad

så Bosse blev inte älskad bara agad och tuktad

Mobbad i skolan och började snart sniffa thinner

ty det är lätt att fly när tillvaron brinner

Droger och sprit och snart var han kriminell

flyttades runt som ett kolli från cell till cell

Gjorde alla sina tjejer på smällen

lovade heligt men försvann andra kvällen

Misshandlade och rånade en och annan snabbköpsbutik

snart stod han med kniven nerborrad i sitt första lik

Bakom lås och bom skulle han återanpassas till samhället

bullshit tänkte Bosse jag lämnar snart det här stället

Har man aldrig fått kärlek har man ingen att ge

jag lever mitt liv tills jag dör inge mer me de




Fri vers av Berra Bäver
Läst 255 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-08-23 14:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Berra Bäver
Berra Bäver