Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Solen är het

Varm är din hud
under min hand

Låter fingertopparna följa
dina hårda konturer

Kanske är det sommarens
sista strålar som smeker din hud

Låter tungan svepa över din mage
du smakar salt o hav

Du smakar sommar min älskade
o solen är het




Fri vers av Piann VIP
Läst 529 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2012-08-23 14:26



Bookmark and Share


  Siggesdotter
Vacker kärleksförklaring!
2013-03-19

  Päronsplitt
Vacker närhetskänsla i ljuvlig sommarförpackning och med en passande mild erotiskt ton.
2013-03-11

  aol
så ömt somrigt vackert skaldat vännen,
2012-11-06
  > Nästa text
< Föregående

Piann
Piann VIP