Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

... därför








Det är för det enkla.
För att sitta där solen slagit ner och för att andas
i takt, helt utan att räkna.

För det självklara och för att någon mer vill
se Jurassic Park efter alltför många veckor.
För mitt vilse i en famn, för en varm
underarm mot min skinnjacka på tunnelbanan
hem.

För ett pekfinger som doftar tobak,
när jag just slutat röka.



Det är för det ärliga, för ingenting
jag säger är fel och för en stadig hand i min
genom spöktåget på Gröna Lund.

För att vakna bredvid, för att öppna
ögonen i.


Det är för det uppenbara, det är för
att få tillhöra, det är för att någon kallar mig
sin.

Det är för att du kallar mig din.












Fri vers av xilenie
Läst 330 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-08-23 22:40



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
njut bara njut
2012-12-01

    ej medlem längre
Kärlek, härligt. Njut.
2012-08-23
  > Nästa text
< Föregående

xilenie