Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
© Erik Brickman 2006


Orange



Plötsligt en orange otydlighet

en böjning i tiden, tillbaka

inkrökt i detta nu, objuden

så föds flamman ohämmat

och en eld går genom mig

släpande gul, röd av sorg

ett långsamt gnistregn

där varje glöd är du och jag.

Jag ser varje leende

varje smekning vi gjort

utsökt mejslad i tidsdetalj

och ekot av orden du sagt. 

Jag kan inte annat än bli

tung, mattad, trasad

och jag vänder ansiktet

där du inte ser mig.




Fri vers av Arowana
Läst 800 gånger
Publicerad 2006-02-08 17:02



Bookmark and Share


  L.byström
intressant inledning. Tung och motsägelsefull på ett märkligt spännande sätt.
2015-06-11

    ej medlem längre
Ja, min vän. Kärleken är nog en hiskeligt ful best. Synd att den ska vara så mördande vacker oxå...
2006-02-08
  > Nästa text
< Föregående

Arowana
Arowana