Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag väntar på dig

Säg till mig
när du har upplevt nog
av stumma fraser
blinda bilder
och döva toner

Så ska jag ta ditt ansikte i mina händer
och berätta om hemligheternas pärla

Jag ska ta dig i hand och hålla den hårt
när vi hoppar utför klippor

och skriver sanningar på varandras speglar.

Här står jag ensam
och älskar dig
med hela mitt jag
och allt annat som finns allt tillgå
tills dagen du tröttnat
på toner, ord och bilder
vi inte delar
du och jag

Säg till mig då
så ska jag sätta mina fingeravtryck på din puls
och få dig att förstå.




Fri vers av M. Engdahl
Läst 310 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-08-26 04:00



Bookmark and Share


  Pot Pourri
"vi inte delar
du och jag

Säg till mig då
så ska jag sätta mina fingeravtryck på din puls "

mer behövs ju inte. starkt.. och milt så det smälter tundror. Tack!
2012-08-26
  > Nästa text
< Föregående

M. Engdahl
M. Engdahl