Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fest & begravningsstämning - limerick

 

En sur gammal gud från Pompeji
så less på allt himla ståhej
och allt liv ner på stan
att han i en vulkan
slängde ner en fyrverkerigrej

 




Bunden vers (Limerick) av Daniel_78 VIP
Läst 354 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-08-24 15:18



Bookmark and Share


  Tove Meyer VIP
fyndigt och roligt :)
2012-08-24
  > Nästa text
< Föregående

Daniel_78
Daniel_78 VIP