Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
barn som överlever våldtäkt


Kluvet ljus


Som skuggor
speglande varandras ande
två mot två
går de samman som andetag

Längesedan verklighet
de starka händerna och munnen
oskriket
sammanvävt i ett enda andetag

Timmar och dagar
skuggor reser sig i mörker
andetag
och kropp som klyvs som ljus




Fri vers av korpfjäder
Läst 456 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-08-24 17:07



Bookmark and Share


    glasa VIP
gud

mina ögonvitor

vitnar


av denna text som vet
av denna text som vit





andetag och kropp som klyvs
o
c
h
barnets ljus
l
j
u
s
l
j
u
s
l
j
u
s

vidunderligt skrivet
ofattbart

det kluvna
totalt
att öveleva
fast
d
ö
d
as
d
o
g



2012-09-12
  > Nästa text
< Föregående

korpfjäder
korpfjäder