Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vi borde vara tacksamma för tiden vi hade tillsammans.


Gå vidare med saknad

Se inte så sorgsen ut.
Jag vet att det är slut.

Livet fortsätter,
världen slutar aldrig att snurra.

Luta dig mot min axel,
låt mig se ditt leende igen.
Lyssna, dropparna mot rutan
låt mig tro att jag finns i ditt hjärta än.

Jag klarar mig alltid,
du hittar någon annan.
När du behöver mig,
finns jag alltid vid din sida.

Se inte tillbaka på broarna vi brände.
Tänk inte på morgondagen.
Lev i nuet, och njut av stunden.
Det finns tid nog ändå att helas.

Lyssna till regndropparna mot fönstret.
Minns när vi lyssnade till dem sist.
Nu ekar de ut saknaden,
efter det som en gång var.

Det är ingen idé att se tillbaka.
vi brände alla broarna förlängesen.

Morgondagen är en ny tid,
ett nytt försök att helas.




Fri vers av sachie
Läst 356 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-08-24 19:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

sachie
sachie