Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Ibland minns jag inte vad Göran Stangertz heter, men om jag ser någon som liknar honom så minns jag hur ha ser ut. Stänk bara så lustigt det kan bli. (Texten lät skriva in sig här 24/8 2012) Det är ju nyår bara en gång om året, väl?


Bara att ha den fräckheten






Bara för att
jag utsätter mig
för hjärngymnastik, anser

jag mig ej
behöva bära en
gymnastiksko som mössa.

Jag nöjer mig
med att som
ha på fötterna.




Prosa av lodjuret/seglare VIP
Läst 100 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2022-12-31 18:52



Bookmark and Share


  ¡se necesitan dos para bailar un tango!
herregud. 2012? hur håller du koll på allting? du måste ha, ja... 10000-tals dikter och texter och WOW. jag började på svenskadikter 10 nov 2020? det har blivit en hel värld där. du vet väl, men skriver svenskadikter.com/sofia <3 du vet ju allt, eller kanske inte. alla vill bli uppskattade <3 "det går inte att leva utan love, det går inte att leva utan kärlek, då dör allting, det går inte att leva utan kärlek, men ibland måste man göra det ändå". hoppas din häst mår bra, om du är den jag tror. har du skaffat en pony? om din häst dör, vad gör du då? skaffar du en ny? eller katt? hund? goldhamster? :) humlor är mjuka att klappa! tänk den som odlar bin! bella ville det. hon är min drottning. min queen bee! <3 :)
2023-01-04

  Gunwale VIP
Heter det verkligen gymnastiksko, det man har i gymnastiksalen, om man säger så. Det låter för enkelt. Jag har inte på fötterna där.
2023-01-01

  Månfare VIP
fyndigt!
2022-12-31
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP