Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En sorts modern hyllning till Dave Berg i gamla MAD, litet på skoj sådär som han säkert kunde ha garvat åt om blott han ännu levt. Samt kunnat svenska. Men i 'Down under', talar kanske alla samma språk, latin.


Du vet att du har blitt gammal när...





...du tappar stripsen då du sitter där
mitt emot en ung person
på någon hamburgeria

och tröstar dig med
att åtminstonde fortfarande
kan äta den hamburgare

du håller så krampaktigt i ena näven
att du pressar ut hälften av innehållet
på brickan framför dig.




(Texten har legat och vilat i utkast sedan 28/4 2012)




Prosa av lodjuret/seglare VIP
Läst 50 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-12-13 23:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP