Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

haiku

öppnade fönstret
kalla vindar var påväg
men jag stog stark kvar




Fri vers av livräddaren
Läst 765 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-02-08 18:14



Bookmark and Share


    crapcat
åh
jag vill också kunna skriva haiku
den här är bra
mycket bra
2007-10-05

  christal
den var bra :)

"men jag stod stark kvar"
för tankarna till kent :) du inspireras säkert mycket av deras texter.
men du är grymt bra på att skriva.
2006-03-11

  Tove Meyer VIP
häftig haiku!
2006-02-26

  Missi VIP
fint. stark haiku för den delen med. :)
2006-02-12

    vilsen
du är bra på mycket du ! denhär var riktigt snyggt formulerad :)
2006-02-10

  Markattan
Kort och kärnfullt om att stå stark när vinden blåser hårt.
Kraftfullt förmedlat.
2006-02-08
  > Nästa text
< Föregående

livräddaren