Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Självhatet äter vära liv

Att leva svensson 100 procent är nog för svårt för min sort, men kämpa för att bli en sven är stort, annars blir kanske livet kort, eller dina nära försvinner bort, allt kan gå så jävla fort.

Tuff med hjärna knegar och gymmar gärna. sin kärleks stjärna.

Men ibland urspårning, extra spänning och droga, hela lönen försvann visst på kroga.

De händer den bästa så varför sig dömma och låta tårar strömma när man bara borde glömma, och om sin kärlek å framtid drömma!

Du är din bödel och dommare, men försök att vara frommare.

Älska sig själv är inte lätt som en plätt

Självhat och skit hittar lättare dit.

Klappa till dig själv å inse att du kan bli eller redan är ett barns mamma eller pappa, ett liv du aldrig får förtappa.




Fri vers av TobbeTooMuch
Läst 719 gånger
Publicerad 2012-08-25 04:06

Författaren TobbeTooMuch gick bort 2018. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

TobbeTooMuch
TobbeTooMuch