Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Poet jävlar

Poeter, vilka är poeter?
Skummast drygast eller svårast.
Fattar ibland nada, låter som dada dada.
Men oftast hyllat.
Geniförklarat av kommentarer från fån som svarat.
Idioter eller konstnärer linjen är hårfin nu väntas grin...




Fri vers (Fri form) av TobbeTooMuch
Läst 459 gånger
Publicerad 2012-08-25 04:32

Författaren TobbeTooMuch gick bort 2018. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  TobbeTooMuch
Jag ville mest provocera tro mig älskar poesi men för lat att engagera mig i!
2015-10-16

  Drömfångare
"Idioter eller konstnärer" - en ytterst bra iakttagelse. Jag tänker framförallt på t.ex. målare och skulptörer när jag läser dessa ord, men ibland kan det nog stämma in på poeter också. Det är härligt att du vågar ta upp det här, för det är ibland så att man undrar varför ett visst stycke konst kallas för just konst.

Men så är det ju, konst för en person kan vara skit för någon annan. Det förklarar ju "fånen" som kommenterar det du inte förstår dig på. Samtidigt finns det nog många där ute som håller med dig.
2012-08-25
  > Nästa text
< Föregående

TobbeTooMuch
TobbeTooMuch