Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fullt av smutskastningar och svekfulla handlingar

Vilken soppa som pågår i politikerhuset
fullt av smutskastningar och svekfulla handlingar
leken går på högvarv så att sanden yr
kastas även på demokratin och på
yttrandefrihetens röster
nu får räcka med barnsligheter
det är hög tid att växa upp
och ta ansvar för fosterlandet
det går inte att bara sitta i en låda
och strunta i viktiga saker
landet gaspar efter frisk luft
hör ni inte folkets rop på hjälp
ser ni inte förfallet som bara ökar
förstår ni inte vad ni ställt till med
det ju kaos precis överallt nu!
sätt igång och rädda allt vad som
räddas kan, och sluta lek!






mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 190 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-09-24 23:09



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Det som förr tydligt skrevs, innan väggar på byggen revs, klottrade i målade protester, av såväl Anders som Ester, raka besked innan sanningar fördrevs.
2018-09-24
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP