Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Politiker älskar att kasta sten i glashus

Tänk om politiker kunde leva som de lär ut
ständigt detta tjat om allas lika värde och
hur viktigt det är med olikheternas mångfald
deras käftar babblar babblar babblar och babblar
det är bara tomt innehåll som rinner ur dem
de rent ut sagt ljuger människor rätt i ansiktet
de gillar att mobba ironisera fördömma förminska
folk som inte följer i deras förutbestämda spår
de som har andra åsikter och tankegångar
som följer sina hjärtan och som vågar stå rak
i det dom tror på och strävar efter med inlevelse
men nej, det är inte omtyckt av den politiskt korrekta
inbördesbeundran tycka tänka lika klubben!
diktaturfasoner på högsta nivå framträder i ljus
yttrandefriheten är motarbetad och attackeras
nu mer än någonsin på grund av höstens val
nu kastas det massor av skitaktig lögn
mobbarna i lekparkens sandlåda
älskar att kasta den på de som
inte lekens lekar följer!
gör bara bort sig inför omvärlden
skrattet hörs vida omkring
man skakar på huvudet
åt idiotin som pågår!






mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 207 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-08-05 13:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP