Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Titta bara på ett litet oförstört barn, de kan känna två känslor... Kärlek och rädsla...


I belive, that...

 

 

Grundkänslorna är två

..

Kärleken och Rädslan,

Alla de andra känslor föds ur

dessa två 

grundkänslor,

Sådana där känslor som vi människor satt

namnet  på

..

 




Fri vers av NågonAnnans
Läst 377 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-08-25 23:19



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Mitt i och rakt på "APPLÅD!
2012-09-04
  > Nästa text
< Föregående

NågonAnnans
NågonAnnans