Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

liv

livet är fullt av falska människor
men innan du dömer dom så se till att du inte är en av dom !




Fri vers av puumba
Läst 301 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-08-26 13:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

puumba
puumba