Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rädsla


Varför är du så rädd

allt jag ville var att älska

och bli älskad

jag gav dig all min tillit

och nu vill jag ha din

så ta min utsträckta hand

och bli min vän igen






Fri vers av Harriette
Läst 584 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2012-08-26 15:31



Bookmark and Share


  Quasimodo
Ja, rädslan är ett hinder för kärlekens möjligheter, konsten är väl att våga älska i den, ett fint uttryck här för det!
2012-10-03

  Bibbi VIP
Grattis till placeringen till denna så fina text!
2012-08-30

    ej medlem längre
Fint om längtan och kval..
2012-08-30

    Ken Cassel
Bra där Harriette! :)

Rätt inställning...
2012-08-26

  ResenärGenomLivet VIP
Så fint...att sträcka ut handen...
2012-08-26

    maija tuori

Ödmjukt ..vackert .
2012-08-26

  Niclas Petersson VIP
Svårt det där. Att våga. Och lämna ut sig själv. Och känna att det inte blir besvarat. Bra.
Gillar.
2012-08-26

  Chawa VIP
Utlämnande, spröd och fin
för kärleken att önska...
2012-08-26
  > Nästa text
< Föregående

Harriette
Harriette