Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

segraren

 

 

 

 

jag händer bara

jag är den där som du ser från bussen
som ett hus rent av står jag där
med en vissen liten flagga viftad i handen

jag är segraren

 

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers (Prosapoesi) av Catharina Edin VIP
Läst 183 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2012-08-26 19:07



Bookmark and Share


  Yrre VIP
Den här tycker jag om!! vass och rik på bildliga metaforer!
2012-08-27

  Ingela Svenson VIP
Så var köksön borta, till förtret eller kanske inte...
2012-08-26

  Ingela Svenson VIP
Och nu närmar sig hösten, köksön i tempelfjprden må bli överraskad, utan att sommarn kom emellan vår och höst!
2012-08-26

  Nanna X
du är ett underbart verb!
2012-08-26
  > Nästa text
< Föregående

Catharina Edin
Catharina Edin VIP