Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Glädje (8-an)

Glada vänners lag
samlade runt mitt matbord
gläder mig mycket

Skogsfen




Bunden vers (Haiku) av Skogsfen.
Läst 238 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-08-26 21:07



Bookmark and Share


  Ljusletaren
Mysigt ;.)
/kram
2012-08-27

  ResenärGenomLivet VIP
Låter trevligt...
2012-08-26
  > Nästa text
< Föregående

Skogsfen.
Skogsfen.