Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mötet

Rådjursögon stora bruna
ser mig
skyggar
nosen darrar i en vädring

fara eller ej
avgörs i ett andetag

hjärtats pump
sätts igång
muskler födda till att springa
hela kroppen spänns till språng

foten rycker

och
en sista blick på mig
sen iväg på snabba ben

ensam
med ett minne
står jag kvar och ler


Skogsfen




Fri vers (Fri form) av Skogsfen.
Läst 216 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-08-26 21:37



Bookmark and Share


  Ljusletaren
Detta är en underbar händelse.
Så bra du fick till detta fina möte :-)
/kram
2012-08-27

  ResenärGenomLivet VIP
Ser det framför mej...fint minne.
2012-08-26
  > Nästa text
< Föregående

Skogsfen.
Skogsfen.